Založ si blog

Bing reklamy a podiel na globálnom trhu

Reklamy na Bingu sú neodmysliteľnou súčasťou reklamy na internete v USA, Kanade, Austrálií a na Novom Zélende. Menší podiel na trhu majú aj vo Švédsku ale aj v Nemecku či Francúzsku a záleží aj na cieľovej skupine, vrátane vekovej kategórie.

 

Bing Ads reklamy

 

Bing ponúka bežné textové reklamy ale aj reklamy v nákupoch. Reklamy v nákupoch je možné spustiť len pri overení entity vo vybraných krajinách. To znamená, že je možné spustiť reklamy v nákupoch ak máte firmu v USA ale ak máte firmu na Slovensku, nemôžete spustiť reklamy v nákupoch.

 

Zoznam krajín, z ktorých je možné spustiť reklamy v nákupoch.

 

  1. Anglicko
  2. Austrália
  3. Francúzsko
  4. Nemecko
  5. India
  6. USA
  7. Kanada

 

Bing Editor, podobne ako Google Editor je to skvelá pomôcka, ktorá Vám pomôže najmä pri hromadných úpravách Bing Ads účtoch.

 

Stiahnúť Bing Editor

 

Bing Webmaster Tools je účinný nástroj pri správe Bing reklamy. Nájdete tam užitočné informácie na čo sa zamerať, čo je potrebné upraviť alebo doplniť.

 

Práca s Bing reklamami sú podobné ako spracovanie Google reklám ale z praxe viem, že Bing reklamy je potrebné viac držať pod uzdou. Sú tam voľnejšie pravidlá zobrazovanie reklamy a ani sa nenazdáte a stovky dolárov Vám vyfučia vo komínom, preto sa tam voľná zhoda používa ojedinele a treba sa zamerať na frázovú a presnú zhodu častejšie ako pri Google reklame.

 

Nižšie je zobrazený podiel na globálnom trhu vo vyhľadávačoch.

 

Vyhľadávač Globálny trhový podiel
1. Google 76%
2. Baidu 15%
3. Bing 4%
4. Yahoo! 2%
5. Yandex 0,6%
6. Opýtajte sa 0,2%
7. DuckDuckGo 0,1%
8. Naver 0,1%
9. AOL 0,04%
10. Dogpile 0,03%

 

Zdroj: webfx.com z 1. 3. 2019

 

Želám Vám mnoho úspechov.

 

 

Miloš Vargic

 

 

 

Analýza webu

28.01.2024

8 najlepších nástrojov na analýzu návštevnosti webových stránok Chcete analyzovať návštevnosť svojho webu? Možno chcete vedieť, ako dobre konvertujete svoju návštevnosť. Alebo možno chcete sledovať výkonnosť a návratnosť investícií svojich marketingových kampaní. Bez ohľadu na to sa ďaleko nedostanete bez spoliehania sa na spoľahlivú platformu na analýzu [...]

Analýza kľúčových slov

28.01.2024

Vykonávanie analýzy kľúčových slov pre vyššiu a kvalitnú návštevnosť. Analýza kľúčových slov je základným aspektom každej stratégie SEO. Pochopením a implementáciou tohto procesu môžu podniky využiť poznatky svojich konkurentov, zlepšiť svoju vlastnú obsahovú stratégiu a v konečnom dôsledku zabezpečiť vyššiu kvalitu návštevnosti. Prevedieme vás komplexným [...]

SEO analýzy

28.01.2024

Ako vykonať SEO analýzu a čo je dôležité? Aby sme pochopili SEO analýzu, pozrime sa do blízkej histórie. Pamätáte si telefónne zoznamy? Zlaté stránky, konkrétne, boli vytlačené obchodné adresáre rozdelené do kategórií a v prípade potreby tiež služieb ľudia nahliadli do sprievodcov. Vyhľadávače dnes robia presne to, čo redaktori zlatých stránok, ale oveľa [...]

Trump

Porota, ktorá rozhodne o Trumpovi v historickom procese, je už kompletná

18.04.2024 23:26

Porota sa vyberala zo stoviek potenciálnych členov na základe série otázok, ktoré majú zaručiť, že sa budú rozhodovať nestranne.

farmári, poľsko, traktory

Poľskí poľnohospodári nepúšťajú kamióny cez hraničné priechody s Ukrajinou

18.04.2024 21:37

Naďalej tak protestujú proti prílevu lacného obilia z Ukrajiny.

keňa, vojaci

V Keni zahynulo pri páde vojenského vrtuľníka desať ľudí, vrátane veliteľa armády

18.04.2024 20:56

Vrtuľník havaroval krátko po štarte a potom začal horieť.

turecko, zemetrasenie, tokat

Stred Turecka zasiahlo zemetrasenie. Poškodilo niekoľko budov

18.04.2024 20:03

Zatiaľ nie sú správy o úmrtiach alebo vážne zranených.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 5
Celková čítanosť: 3581x
Priemerná čítanosť článkov: 716x

Autor blogu

Kategórie